Посварився із поліцейським: У російському місті задушили посіпаку "Мотороли", - соцмережі

У російському місті Вологда задушили Олександра Зубкова – колишнього бойовика, посіпаку знищеного ватажка банди "Спарта" самопроголошеної "ДНР" Арсена Павлова ("Моторола"). Зубов убитий в під'їзді будинку своєї матері. Про це повідомив у Facebook нібито співробітник британської Секретної розвідувальної служби MI6 Zuri Tristanovich, передають Патріоти України.

За його даними, екс-бойовик був п'яний та бешкетував. "Зубков прийшов в будинок своєї матері, де в під'їзді зчепився з її сусідом – начальником місцевої поліції. Втихомирювати п'яного бешкетника вибігли інші люди й спільними зусиллями задушили Зубкова", – йдеться в повідомленні.

"Співробітник розвідки" додав, що Зубов брав участь у бойових діях, був офіцером і отримав низку нагород – "Знак воїн-інтернаціоналіст", "За бойові заслуги", "Полковий знак Спарта", "Відзнаку Спарта I ступеня", а також "Відзнаку Спарта II ступеня".

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...