Посилення НАТО на сході і зброя Києву: США готують удар по РФ на випадок вторгнення в Україну

Якщо Росія запустить сценарій військового вторгнення в Україну, США організують додаткові постачання військової техніки та оборонного озброєння Києву, а також нададуть підтримку країнам Північноатлантичного альянсу в Східній Європі. На Москву очікують і серйозні економічні санкції. Про це заявила тимчасово повірена у справах Штатів в Україні Крістіна Квін, зазначають Патріоти України.

У інтерв'ю Суспільне вона розповіла про те, що у разі військової операції Москви проти Києва американці нададуть Україні додаткові партії оборонного озброєння і військову техніку. Держави Східної Європи також отримають допомогу.

Якщо Росія здійснить неприйнятні дії проти України, то ми також постачатимемо в Україну більше обладнання і зброї. І, нарешті, ми забезпечимо, щоб наші союзники з НАТО, що межують з Україною, були повністю посилені", - зазначила Квін, уточнивши, що під постачанням озброєнь слід мати на увазі оборонну зброю. Також вона підкреслила, що під час запуску військового сценарію Москви проти Києва США та Європа впровадять проти Росії новий пакет "надзвичайно жорстких" економічних обмежень.

Війська Росії біля кордонів України

Американські видання The Washington Post і Politico восени повідомили про нову концентрацію російських військ біля кордонів України. Для підтвердження своїх відомостей вони продемонстрували відповідні супутникові знімки.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...