Потенційний замовник дуже зацікавився: Нову українську ракету успішно випробували на американському БТРі (відео)

Новую украинскую ракету успешно испытали на американском БТРе

Київське державне конструкторське бюро "Промінь" здійснило випробування нової керованої ракети українського виробництва, передають Патріоти України.

Боєприпас було випробувано на платформі американського бронетранспортера М113. Конструкторське бюро поінформувало про успішність маневру. Ракету випустили з пускової установки, яку поставили на БТР М113 під кутом 15 градусів, і вразила умовну мету. Випробування проводилися на військовому полігоні у Південній Азії.

Нова українська ракета, назву якої поки що не озвучували, зацікавила потенційних замовників. При цьому назва країни, яку цікавить ракета, не розкривається. В той же час у публікації наголошується, що влітку начальник штабу пакистанської армії генерал Камар Джавед Баджва відвідував Україну. Представник Пакистану виявив інтерес до ракетного комплексу "Скіф".

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...