Потерпілий Зеленський подав у суд на телеведучого "Прямого"

Чергова справа про замах на життя та гідність президента може завершитись реальним вироком. За те, що казав сам пан Зеленський в своїх ролях щодо політиків, тепер, за шостого гаранта Конституції, прагнуть саджати - за насмішки над самим Зеленським

Президент України Володимир Зеленський подав в суд на ведучого телеканалу "Прямий" Сергія Пояркова. Справа буде розглядатися у Шевченківському районному суді міста Києва 30 червня, зазначають Патріоти України.

Дані про позов з'явилися в реєстрі судових справ. Володимир Зеленський вказаний потерпілим, а Сергій Поярков – обвинуваченим. Суть позову – погроза або насильство щодо державного або громадського діяча.

Більш детального пояснення в матеріалах суднового реєстру немає, але швидше за все позов пов'язаний з тим, що Сергій Поярков дозволив собі нешанобливо відгукуватися про президента в ефірі програми.

На початку січня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу "Прямий" через скарги на ведучого Сергія Пояркова. Він в ефірі програми почав ображати Володимира Зеленського і назвав його "маленьким чмом" і "криворізьким ссикунчиком". Також Поярков дозволив собі грубощі щодо батька президента України та назвав його "тупим".

Варто відзначити, що це не перша конфліктна ситуація у Сергія Пояркова та Володимира Зеленського. Раніше він назвав президента "брехливым тупорилим сучонком" через те, що Зеленський звернувся до Нацкорпусу і добровольців у Золотому Луганській області на "ти". За даним фактом відбувся суд і Пояркову обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. У позові було вказано, що Поярков погрожував Зеленському фізичною розправою.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...