"Потєрьнети" вийшли на новий рівень: У Держдумі заявили, що війська РФ з березня не зазнають втрат у "спецоперації"

У Держдумі Росії заявили, що російська армія практично перестала зазнавати втрат під час "спеціальної військової операції" в Україні. Сталося це нібито внаслідок зміни підходу до ведення бойових дій. Про це у коментарі для прокремлівського видання РИА "Новости" повідомив голова комітету Держдуми з оборони Андрій Картаполов. Він заявив, що починаючи з березня окупанти в армії РФ зазнають лише поранень, передають Патріоти України.

"Ми практично перестали втрачати людей. Крайні цифри, які оприлюднено міноборони в березні, – 1351 людина загиблих. Відтоді дані не озвучувалися міноборони, і поясню чому. Наразі, звичайно, є поранені, але такої кількості загиблих уже немає. І це результат зміни підходу до тактики ведення бойових дій", – сказав Картаполов.

Він заявив, що на початковому етапі, коли збройні сили РФ заходили на українську територію, окупаційна армія РФ не застосовувала зброю. "Але коли їх почали розстрілювати, палити, захоплювати в полон, показово знущатися з них, звичайно, тоді було змінено тактику, був змінений підхід до самої суті операції. Тепер вона проводиться суворо з військової науки, відповідно до всіх керівних документів, бойових статутів, настанов щодо застосування різних родів військ та видів збройних сил. І ця тактика приносить відчутні результати", – переконує росіян голова комітету Держдуми з оборони Картаполов.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...