"Потрібна для повного розуміння": Білий дім озвучив мету зустрічі Байдена з лідерами Конгресу

Запланована зустріч президента США з лідерами Конгресу щодо фінансування потреб національної оборони призначена для повного розуміння законодавцями наскільки гостро Україна потребує продовження підтримки. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, передають Патріоти України.

«Для президента, а також команди з питань нацбезпеки це стане можливістю переконатися, що члени Конгресу повною мірою розуміють відчайдушну нагальну потребу в тому, аби зброя й додаткові можливості для України продовжували виділятися», – сказав представник Білого дому.

Зустріч відбуватиметься за зачиненими дверима й, очевидно, матиме конфіденційний характер. Кірбі також нагадав, що останній пакет оборонної допомоги Україні був виділений наприкінці грудня. При цьому українці продовжують потерпати від ракетних і повітряних атак російських військ, які також намагаються наступати на різних ділянках фронту.

Джерело: Укрінформ

"Втомилась" по дорозі з Каспійського моря до України? У Калмикії впала російська ракета Калібр

середа, 10 липень 2024, 1:14

Вранці 8 липня біля села Солоне у Калмикії впала та вибухнула крилата ракета Калібр. На місці вибуху залишилася двометрова вирва, довкола розкидало уламки, пишуть росЗМІ. . Такі ракети використовує ВМФ Росії. Припускають, що ракета була несправна. . ...

Не просто так: Безсмертний пояснив, що стоїть за масованим обстрілом України 8 липня

вівторок, 9 липень 2024, 23:47

Масована атака РФ на Україну 8 липня, яка забрала життя понад трьох десятків людей, є дипломатичною тактикою країни-агресора. Так Росія хоче навʼязати нам та всьому світу свою позицію, передають Патріоти України. Про це у випуску OBOZ.Talk сказав дипло...