Потрібні "кадри": Окупанти на Донеччині поповнюють втрати військових алкоголіками і порушниками дисципліни, - партизани

Російські загарбники у Красногорівці Донецької області змушені заповнювати нестачу особового складу у війську алкоголіками та порушниками дисципліни. Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України.

Зазначають, що на Донецькому напрямку для оборони позицій бригади окупанти вимушено набирають людей з-поміж алкоголіків та порушників дисципліни.

За даними партизанів, фактично будь-який військовослужбовець, від рядового до офіцера, за появу в Красногорівці у неохайному вигляді автоматично буде відправлений до штурмових загонів. Маніпулювати цим полюбляє військова поліція, яка навіть в умовному тилу може причепитися за неголеність.

"Поки на цьому напрямку чекали підкріплення, щоб закрити наявну дірку, особовий склад у наказовому порядку почали відправляти партіями, щоб спробувати закрити дірки на Курському напрямку", - підкреслюють в "Атеш".

Пішли ва-банк: Росіяни провалили масовану атаку в напрямку Торецька: зазнаіши великих втрат

неділя, 18 серпень 2024, 17:54

Сьогодні, 18 серпня, зранку противник здійснив масовану атаку в районі населених пунктів Північне та Залізне Донецької області, передають Патріоти України з посиланням на Генеральний штаб Збройних сил України. "Російські окупанти за підтримки бронегруп...

Просто "кинули": Курським біженцям масово відмовляють в обіцяній Путіним допомозі

неділя, 18 серпень 2024, 17:40

Раніше російська влада обіцяла роздати біженцям разову допомогу в сумі 10 тис. рублів (близько 4600 гривень), передають Патріоти України з посиланням на російський паблік ВЧК-ОГПУ. Однак, як з'ясувалося, отримати гроші можуть тільки ті, хто потрапив у ...