"Потрібно зупинити": Міністр оборони Умєров прирівняв корупцію до тероризму

Міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що ставиться до корупції як до тероризму і хоче викорінити корупційну складову. Про це очільник оборонного відомства сказав 15 листопада на щорічних загальних зборах Європейської бізнес-асоціації (ЄБА), пише агенція "Іnterfax-Україна", передають Патріоти України.

"Де і чого ми, як Міноборони, хочемо досягти? По-перше, це корупційна складова. Для мене розуміння "корупція" або war profiteering — це те, що потрібно зупинити. Я це не починав, але хочу це закінчити. По-друге, ми зараз вибудовуємо дострокові контракти, щоб контракти були на один рік, на три роки, на десять років. Навіщо ми це робимо? Для того, щоб задовольнити термінові потреби і задовольнити важливі речі", — заявив міністр оборони.

Рустем Умєров наголосив, що у нього "ставлення до корупції як до тероризму". "Тобто це такий внутрішній тероризм або war profiteering", — додав він.

Інформаційні атаки РФ про корупцію в Україні

27 жовтня в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомляли, що спецслужби Російської Федерації створили й розіслали так званим "технологам" нову методичку наративів, які направлені на підрив довіри до Києва серед партнерів на Заході. У межах цієї атаки також заплановано поширення інформації, яка має дискредитувати міністра оборони України Рустема Умєрова.

Які "вкиди" запланувала пропаганда РФ:

  • корумпована Україна продає зброю терористам "ХАМАС";
  • Україна використовує "Зерновий коридор" для незаконної торгівлі зброєю;
  • Рустем Умєров використовує власні зв’язки в арабському світі для незаконної торгівлі зброєю;
  • відкриття Ліваном ринку для української с/г продукції використовується для незаконної торгівлі зброєю.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...