Потролила Сирського на останок та обіцяє "навести лад" на новому поприщі: Безуглу таки винесли з комітету оборони щоб записати в не менш престижний

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вніс проєкт про звільнення нардепки Мар’яни Безуглої з оборонного комітету. Про це 17 вересня повідомив парламентар Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

Він опублікував постанову голови парламенту Руслана Стефанчука про відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету з питань нацбезпеки та обрання її членом комітету з питань зовнішньої політики. Железняк зазначив, що Арахамія запропонував навіть виключити нардепку з оборонного комітету як члена.

Водночас сама Безугла опублікувала у соцмережах свою заяву про перехід у комітет з питань зовнішньої політики. У заяві до Стефанчука нардепка попросила звільнити її від обов’язків заступниці голови оборонного комітету, обравши натомість членом на новому місці.

"Розширення діяльності, концепт", — заявила Безугла.

Вона потролила головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, зазначивши, що "недалеко", та закликавши "не сумувати". Також депутатка відмітила члена комітету з питань зовнішньої політики Ірину Геращенко.

Сама Геращенко розповіла, що рішення було анонсоване Арахамією 17 вересня під час засідання погоджувальної ради. Однак парламентарі чекали офіційної реєстрації рішення, тому не повідомляли про зміни.

""ЄС" дотиснули відкликання Марʼяни з комітету нацбезпеки. Тепер "повезло" нашому комітету закордонних справ. Буде дипломатів звільняти, послам приготуватися?", — додала Геращенко.

Потролила Сирського на останок та обіцяє "навести лад" на новому поприщі: Безуглу таки винесли з комітету оборони щоб записати в не менш престижний

вівторок, 17 вересень 2024, 23:55

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вніс проєкт про звільнення нардепки Мар’яни Безуглої з оборонного комітету. Про це 17 вересня повідомив парламентар Ярослав Железняк, передають Патріоти України. Він опублікував постанову го...

Зникають безвісти на Луганщині: Росія вербує громадян Сирії для "мʼясних штурмів" в Україні

вівторок, 17 вересень 2024, 23:25

Росія вербує громадян Сирії для «мʼясних штурмів» в Україні. Їм спочатку обіцяють російські паспорти та оплачувану роботу, а потім відправляють на фронт. Про це повідомило Головне управління розвідки України, передають Патріоти України. Це, зокрема, ст...