Потрощені будинки і велетенська вирва: У Тульській області знову впав безпілотник (фото)

В Тульській області РФ прогримів сильний вибух. Місцеві жителі виклали відео з глибокою вирвою, інформують Патріоти України.

Як повідомляють російські Телеграм-канали, вибух пролунав близько 15:15 у Кіріївську, що за 35 км від Тули. За словами місцевих, вибух чули в всьому містечку, а також у сусідніх населених пунктах. Мешканці виявили у місті вирву поблизу житлових будинків, у будівлях поблизу повилітали шибки.

Відомо про двох постраждалих: хлопців та дівчину, їх порізало осколками скла. Місцева влада поки що ніяк не коментує ситуацію. Мешканці припускають, що причиною вибуху міг стати безпілотник. Минулого тижня безпілотник вже падав у Тульській області.

На кадрах з місця події видно пошкоджені будівлі та наляканих росіян. Посеред житлового сектору з'явилася кількаметрова вирва.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...