​Поцілунок, білий танець і сюрприз. Марина Порошенко ніжно та вигадливо привітала чоловіка з 56-річчям (відео)

Сьогодні, 26 вересня, п'ятий України Петро Порошенко святкує день народження. З цієї нагоди дружина Марина Порошенко підготувала коханому сюрприз, відео-привітання розмістила на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами дружини експрезидента, підготовку до дня народження чоловіка почали заздалегідь – ще два тижні тому діти засіли за музичні інструменти, а вона з командою – за організацію сюрпризу.

Під мелодію із фільму «Ромео і Джульєтта» колишня перші леді пригадала щасливі моменти їхнього спільного життя.

«Усі ми хотіли подарувати нашому імениннику емоції. Бо саме вони наповнюють наше життя змістом, дають енергію та сили рухатися вперед. Наша пам’ятна зустріч, коли проводжала Петра Олексійовича до армії, незабутні миті народження наших дітей, той день, коли він, поклавши руку на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, складав присягу на вірність нашій великій європейській країні. Та зимна ніч, коли десятки тисяч українців на Софійській площі вітали створення Єдиної Помісної Церкви України, моменти, коли на світ з’явилися наші дорогі онуки – такі спогади закарбовуються у серці назавжди.

Тож до дня народження Петра Олексійовича ми влаштували вечір незабутніх емоцій, а у цьому нам допомогла чарівна мелодія із фільму «Ромео і Джульєтта» у виконанні наших дітей. Саме на цей фільм майбутній чоловік запросив мене у кіно у далекому 1983-му. Ця стрічка і музика з неї відтоді стали символом нашої любові.

З Днем народження тебе, мій найрідніший! Я тебе кохаю», – написала Марина Порошенко.

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...