Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ.

"Відразу дев’ять орків – аеророзвідників і пілотів FPV-дронів – одномоментно одержали запрошення на концерт кобзона стараннями бійців підрозділу ударних безпілотників 100 омбр VORON 100", – йдеться у повідомленні.

Вистеживши базу окупантів й визначивши кількість загарбників на ній, "літуни" Сталевої Сотки зуміли поцілити прямісінько всередину будівлі. Внаслідок детонації боєкомплекту, який там зберігався, споруда була зруйнована вщент – перетворившись на "братську могилу" для дев’яти ворогів.

Голови генерала Солода їй замало: Безугла подала заяву до ДБР на Сирського

понеділок, 1 липень 2024, 0:26

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, депутатка від "Слуги народу" Мар'яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань на Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Вона звинуватила г...

Внаслідок ракетної атаки у Києві пошкоджена житлова багатоповерхівка на Оболоні. Постраждалим надається допомога

неділя, 30 червень 2024, 23:50

В Оболонському районі Києва внаслідок падіння уламків ракети пошкоджено багатоповерховий будинок, сталася пожежа, гостру реакцію на стрес отримали 6 осіб, зокрема дитина. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передають Патріоти України. . Дослівн...