Потужний сигнал для Росії: В Одесу зайшов корабель ВМС Великобританії - на всіх підходах військові та поліція (фото, відео)

В Одесу зайшов патрульний військовий корабель королівського флоту Trent. Про це повідомляє PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

"Зараз на морвокзалі порожньо, однак огорожі не дозволяють підійти до теплоходу ближче. На всіх підходах чергують військові та поліція, але їх набагато менше, ніж тиждень тому, коли заходив американський фрегат Hamilton", - йдеться в повідомленні.

Довжина британського судна становить 90 метрів, ширина - 13 метрів. Trent має в своєму складі 30-міліметрову артустановку, дві кулеметні установки і вертолітний майданчик.

З квітня 2021 року патрульний корабель базується в британському порту Гібралтар і виконує завдання в Середземному морі і Гвінейській затоці. Основне призначення корабля - боротьба з тероризмом, піратством і операції щодо запобігання контрабанді.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...