Потужний вибух: На Харківщині знищено велике сховище боєприпасів окупантів, купа живої сили та бронетехніки

Українські війська знищили значний запас боєприпасів російських окупантів в Ізюмі. Про це йдеться у повідомленні на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що на Слобожанському напрямку окупанти намагаються стримувати наступ Сил оборони на північ від міста Харків та запобігти їхньому виходу на державний кордон України. Ворог веде підготовку до наступальних дій силами підрозділів, зосереджених в районі міста Ізюм.

"На Харківському напрямку основні зусилля противника зосереджуються на утриманні займаних позицій та недопущенні просування наших військ", - мовиться у дописі.

Ворог намагався вести бойові дії в напрямку населеного пункту Тернова, проте успіху не мав.

"В результаті вогневого ураження Силами оборони ворожих складів, що розміщувались в місті Ізюм, знищено значний запас боєприпасів", - розповіли у Генштабі.

Пізніше з'явилась уточнююча інформація, що в результаті прямого попадання в склад БК разом з боєприпасами при детонації знищено:

до роти окупантів;
7 БМП;
1 танк.

Втрати ворога ростуть: Партизани фіксують прибуття великої кількості вбитих та поранених росіян до Криму

середа, 8 травень 2024, 16:59

У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих окупантів з Херсонського напрямку. "Цікавий факт, на вокзалі Джанкоя ми помічаємо також масові перевезення (через тимчасово окупований Крим, - ред.) ...

Росіяни спорядили ракети Х-101 двома боєголовками: Розвідка Британії вказала на загрози

середа, 8 травень 2024, 16:48

Росія модернізувала крилаті ракети Х-101, спорядивши їх другою боєголовкою та зменшили радіус їхньої дії Про це йдеться у зведенні міноборони Британії. Зазначається, що командування авіації дальньої дії військово-космічних сил Росії підвищило летальніс...