Повернення в ефір "Прямого", "5 каналу" та "Еспресо": Відведений законом термін на відповідь сплив. У Зеленського проігнорували петицію

Нажаль, не зважаючи на потрясіння війною, слуги Зеленського продовжують демонструвати бажання грати не за правилами з суспільством.

Кабінет міністрів України так і не дав відповідь на петицію щодо повернення в цифровий ефір українських телеканалів "Прямий", "5 канал" та "Еспресо, попри те, що вона набрала необхідну кількість голосів. Відповідна петиція розміщена на Урядовому порталі в розділі "Електронні петиції", передають Патріоти України.

Зазначимо, що петиція зібрала необхідну кількість голосів ще першого липня, але за майже два тижні Кабінет міністрів України не дав відповіді стосовно цього.

Про підтримку або непідтримку електронної петиції публічно оголошується на офіційному сайті прем’єр-міністра України. Але станом на 15 липня жодного коментаря ще не було.

Нагадаємо, станом на 1 липня петицію підписали 25014 осіб з 25000 необхідних. Зазначимо, під час збору підписів, у соцмережах користувачі масово скаржилися на “технічні негаразди”, зокрема, на проблеми з реєстрацією, а також на те, що не надходить код підтвердження.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...