Повернення в ПАРЄ - тільки початок: Портников заговорив про зняття санкцій із Росії (відео)

Повернення Росії в ПАРЄ є лише частиною плану Заходу щодо нормалізації відносин із Кремлем.

Віталій Портников. Фото: соцмережі.

Санкції Європейського Союзу проти Росії можуть бути скасовані у разі проведення в Італії дострокових парламентських виборів. Таку думку у відеоблозі, опублікованому на сторінці в YouTube, висловив український журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Як вважає він, повернення Росії в ПАРЄ є лише частиною плану Заходу щодо нормалізації відносин із Кремлем. Для наступного етапу – зняття санкцій із РФ – потрібні вибори в Італії. "Після цих виборів переможцем може стати партія "Ліга", яка плідно співпрацює з Кремлем і президентом Володимиром Путіним. Уряд цієї партії може виступити проти продовження санкцій проти Кремля", – пояснив блогер.

Ситуацію, на його думку, ускладнює те, що Італія – "це країна, з якою і Франції, і Німеччині потрібно буде рахуватися". "Україні доведеться готуватися до жорсткіших випробувань, до більш жорсткої політики Москви", – підсумував він.

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...