"Повернусь через секунду": Прем'єр Великобританії сховався в холодильнику від журналістів

Журналіст і знімальна група телевізійного ток-шоу Good Morning Britain влаштували «засідку» в місці, куди повинен був приїхати Борис Джонсон, але "жертва" втекла від "мисливців".

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон сховався замість відповіді на питання журналіста, зайшовши в холодильну камеру на молочному підприємстві. Про це повідомив таблоїд The Daily Mirror, передають Патріоти України.

Повідомляється, що журналіст і знімальна група телевізійного ток-шоу Good Morning Britain влаштувала «засідку» в місці, куди повинен був приїхати Джонсон, і кореспондент підійшов до політика, щоб запитати про те, чи збирається він прийти на їх передачу в якості гостя.
У відповідь на питання прем'єр-міністр зам'явся, відповів «повернуся до вас через секунду», розвернувся і в супроводі своїх помічників зайшов в холодильник. За всім цим в ефірі програми спостерігали її ведучі, сидячи в студії. Вони помітили, що, побачивши журналістів, один з супроводжуючих Джонсона нецензурно вилаявся - це було видно по руху губ.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...