Повернути Януковича і відтворити СРСР: ЗМІ з'ясували деталі божевільного плану Путіна

Президент країни-агресорки Володимир Путін планує 15 липня внести до Держдуми для ратифікації "союзний договір Росії, України та Республіки Білорусь", щоб відтворити таким чином якусь подобу СРСР, передають Патріоти України.

При цьому "з боку України" Путін збирається визнати окуповані території та "відновити" на цих територіях владу "легітимного" президента України Віктора Януковича. Договір з експрезидентом-втікачем нібито вже підписано. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР.

"В умовах максимальної секретності "договір" був підписаний Віктором Януковичем, який все підписав, не читаючи, і Олександром Лукашенком під час його останнього візиту в Росію", - йдеться в повідомленні.

Вранці 15 липня Путін збирається зустрітися з Януковичем і Лукашенком і оголосити про підписання договору, після чого збирається внести цей документ до Держдуми для ратифікації. У "договір" ще можуть внести корективи.

"Якщо все піде за планом, за кілька днів Держдумою і Радою Федерації цей документ буде затверджено. Зустріч з Януковичем і Лукашенком звичайно бутафорна, все вже підписано, але затримка через Лукашенка, Путін побоюється демаршу Луки і тут він, звичайно, правий, Лукашенко робить все можливе, щоби зіскочити з цього заходу", - пише Telegram-канал.

Зазначається, що остаточне рішення Путін зазвичай ухвалює за кілька годин до початку реалізації обраного сценарію, а якщо він бачить загрозу тотального витоку і можливості зриву планів, то може оголосити рішення і заздалегідь, але в такому випадку це рішення буде явно урізаним і щонайменше частина планів буде або відкладена, або від них взагалі відмовляться. Нібито у Путіна є ще два плани, але їх поки що канал не оприлюднив.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...