Повільне удушення: Експерт розкрив тактику Заходу, який тягне з допомогою Україні, і назвав головну причину зволікань

На Заході існує кілька позицій щодо надання Україні озброєнь для захисту від РФ, заявив політичний аналітик Олександр Кочетков, передають Патріоти України.

"Першої дотримується Великобританія. Ця позиція полягає в тому, що потрібно якомога швидше надати Україні зброю, причому більш сучасну, в тому числі наступальну, щоб завдати Росії швидкий розгром. Цей розгром і вигнання РФ з українських територій, на думку британців, стане основою для конструктивних мирних переговорів. Тому вони і готові поставляти нам танки Challenger - одні з найкращих і найдорожчих танків у світі", - підкреслив він в ході чату в Главреде.

Протилежний підхід сповідує Німеччина. Німці не сумніваються, що Росія - агресор, але вважають, що її потрібно задушити поступово, каже експерт.

"Вони вважають, що від стрімкого розгрому Росія швидко оговтається і почне готуватися до реваншу. Німці судять по собі: в Першу світову війну Німеччина зазнала швидкий розгром і зазнала больовий шок, потім підготувалася до реваншу і почала Другу світову війну. Тому німці наполягають, що потрібно діяти повільно щодо Росії, щоб почалися процеси економічного розвалу, дестабілізації влади, щоб кожен росіянин відчув проблеми – не тільки у вигляді чорних мішків з фронту, але і у вигляді відсутності продуктів і товарів", — упевнений він.

Кочетков додав, що позиція США - рівно посередині: "Іноді вони підтримують британців, іноді німців. Але, в принципі, навіть те, що одні лише Штати готові зараз нам поставити, стане серйозною основою для можливого весняного наступу України".

"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": Німецький канцлер став посміховиськом у Європі через надмірну боязливість

вівторок, 19 березень 2024, 6:50

Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну, передають Патріоти України. Як пише The Times, небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца передавати Україні ракети Taurus усе більше дратує союзників та багатьох ...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...