"Повірте, ми не хотіли і не хочемо": Пропагандистка Симоньян заявила, що росіяни бомблять Україну "без задоволення" (відео)

Відома російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що росіяни не отримують задоволення від того, що їхня держава бомбардує Україну. Вона зазначила, що РФ не має вибору, і вкотре пригрозила нашій державі ядерною війною, передають Патріоти України.

Про це пособниця путінського режиму говорила в ефірі росТВ. Вона звернулася до українців із фальшивою щирістю (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

"Я хочу, щоб люди в Україні знали, що я не знаю жодної людини в Росії, включно з Володимиром Путіним, якій те, що зараз відбувається, приносило б задоволення", – заявила Симоньян.

Вину за бомбардування України вона переклала на владу нашої держави і президента, назвавши їх образливими словами. "Ці тварюки, насамперед, Зеленський, ваш псевдопрезидент, вони змусили нас так зробити. Повірте, ми не хотіли і не хочемо, нам не подобається все це. Нам сумно це все", – злукавила пропагандистка.

Врешті, підсумовуючи свою гарячу промову, вона закликала українців припинити війну, яку розв'язала РФ, а в іншому разі пригрозила ядерною зброєю.

"Потрібно зав'язувати. Ну, ви ж теж не хочете ядерної війни. А третього не дано. Або ви повинні зрозуміти, що люди, які не хочуть жити з вами, не будуть жити з вами, і ви повинні перестати їх ґвалтувати, або ми продовжуватимемо робити те, що ми робимо", – видала порцію маячні Симоньян.

Хоче продемонструвати силу: Путін віддав наказ провести навчання із застосування ядерної зброї

понеділок, 6 травень 2024, 16:30

Очільник Кремля Володимир Путін доручив Генштабу ЗС РФ провести навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресорки, передають Патріоти України. "За дорученням верховного головноком...

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...