"​Повірте, Петру Олексійовичу, мені, усій нашій родині - це надзвичайно цінно​": Марина Порошенко емоційно подякувала українцям, котрі прийшли під суд над п'ятим президентом (відео)

Дружина п'ятого президента України Марина Порошенко зворушливо подякувала тисячам людей, які зібрались під будівлею Печерського районного суду Києва на підтримку її чоловіка, лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка, зазначають Патріоти України.

"Я щиро дякую, щиро дякую кожному з вас за цю підтримку. За те, що сьогодні ми тут зібралися всі разом, як колись на акції "Дякую". І за цей час це стало це стало справжньою українською традицією – дякувати один одному за добір справи. І, повірте, Петру Олексійовичу (Порошенко – ред.), мені, усій нашій родині – це надзвичайно цінно. Особливо сьогодні, коли ми втратили дорогу людину – батька, вчителя і справжнього друга (батька Петра Порошенка Олексія Порошенка – ред.)", - заявила вона.

"Дякую..!" – щиро додала Марина Порошенко, коли змогла опанувати свої емоції.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...