"Повісять усі гріхи": Екс-депутат Держдуми спрогнозував, хто знесе владу Путіна

Владу Володимира Путіна в Росії можуть знести якісь конструктивні сили, які є всередині самої влади, розповів юрист, правозахисник та колишній депутат Держдуми Марк Фейгін в інтерв’ю Obozrevatel, передають Патріоти України.

"…Знайдуться якісь особливі конструктивні сили всередині влади, які мають можливості, щоб знести якусь групу, самого Путіна, його найближче оточення та спробувати зберегти свої важелі управління, пожертвувавши певною частиною влади, на яку повісять усі гріхи", – сказав він.

На його думку, ці конструктивні владні сили можуть "повісити" відповідальність за війну в Україні на своїх колег й обіцяти, що за їхнього "правління" все буде інакше. "Такий варіант розвитку подій є, але він дуже радикальний. Безперечно, його якось підтримає вулиця. Можливо, це навіть інспіруватиметься з боку влади…", – вважає експерт.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...