Повітряні Сили показали ефектне відео про роботу в небі Курської області

У небі над Курською областю працює авіація Повітряних Сил України. Пілоти щодня завдають ударів по об’єктах противника. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на командувача Повітряних сил ЗСУ Миколу Олещука у Telegram.

"На відео - український винищувач денацифікує підземний ворожий пункт управління керованою авіабомбою AASM Hammer", - йдеться в повідомленні.

Згідно з оприлюдненим матеріалом, у небі над Курською областю виконував завдання один із пілотів Повітряних Сил України. Він скинув бомбу по об'єкту РФ, внаслідок чого на значній території ділянки утворилася пожежа. Варто зауважити, що окупанти ховають свою техніку серед забудов.


Працював на ФСБ: СБУ затримала фельдшера "швидкої", який коригував удари РФ по Одеській області

вівторок, 20 серпень 2024, 15:05

В Одеській області співробітники Служби безпеки України затримали ще одного агента ФСБ, який коригував ракетні та дронові удари по одному з портових міст регіону, передають Патріоти України. Затриманий агент збирав інформацію про розташування особового...

Парламент підтримав законопроєкт щодо правового статусу іноземних добровольців, - нардеп Гончаренко

вівторок, 20 серпень 2024, 14:52

Рада підтримала законопроєкт щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які беруть участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на народного депутата Олексія Го...