Повна окупація: Путін заявив, що російські паспорти отримають усі українці

Голова держави-агресора запевняє, що в Москві все прорахували і за фінансами і за політичними наслідками від такого кроку

Президент РФ Володимир Путін заявив, що в Москві думають над тим, щоб надавати громадянство Росії у спрощеному порядку не тільки жителям ОРДЛО, але і всім українцям, зазначають Патріоти України.

"Ми взагалі думаємо про те, щоб надавати в спрощеному порядку громадянам України наше громадянство" - заявив він на прес-конференції в Пекін.

Крім того, президент РФ назвав "страшилками" твердження про те, що надання паспортів РФ жителям Донбасу дорого коштуватиме російському бюджету.

"Що стосується обговорення цієї теми: я думаю, що в обговоренні цієї теми, перш за все, особливо з точки зору "страшилок" для російського бюджету, для наших бюджетників, ось ці "страшилки" вкидаються, безумовно, тими людьми або тими політичними силами, які не хочуть, щоб Росія якось підтримувала людей, які проживають на Донбасі", - заявив він.

Президент РФ підкреслив, що рішення про громадянство не було спонтанним, і "не приймалося з кондачка".

"Ми все прорахували. І кількість можливих претендентів на наші паспорти, і кількість пенсіонерів з цього числа. Це приблизно одна третина з того контингенту, який, як ми вважаємо, може претендувати на наше громадянство", - відзначив Путін.

За його словами, витрати у зв'язку з наданням громадянства РФ жителям Донбасу можуть досягти 100 млрд рублів. Але це цифра не за рік, а за кілька наступних років.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...