"Повноцінної перемоги не буде": На росТБ влаштували палку суперечку про війну з Україною і згадали про переговори (відео)

У російських пропагандистських шоу заговорили про те, що Росія не здатна перемогти Україну. Отже, необхідно припинити агресивну риторику і почати закликати до мирних переговорів, передають Патріоти України.

В іншому випадку Росія втратить ще сотні тисяч своїх солдатів, і це ніяк не наблизить державу-агресорку до "повноцінної перемоги". Фрагмент пропагандистського ефіру опублікували в одному із Telegram-каналів.

"На ТБ відмовилися перемагати. Бурхливі обговорення "СВО", мабуть, усім набридли навіть на телебаченні. Наприклад, в ефірі НТВ вже відкрито пропонують "припинити підбурювати до активізації військових дій". Більше того, заявляють – "повноцінної перемоги не буде". Десь за серце схопився один Соловйов. Мабуть, серед запрошених експертів у студії опинилися ті, кого санкції таки не зміцнюють", – іронізують автори каналу.

Суперечка в ефірі пропагандистського шоу спалахнула між російським політологом Геворгом Мірзаяном та депутатом Держдуми Віталієм Мілоновим.

Коли Мірзаян вкотре взявся штовхати "полум'яні промови" про те, як Росія розгромить Україну, Мілонов не витримав і перервав войовничого завсідника російського телебачення. "Геворг, вам персонально кажу: припиніть підбурювати до посилення військових дій", – заявив Мілонов. "Я підбурюватиму, тому що війна повинна закінчитися перемогою", – відповів йому Мірзаян.

"Ви підбурюєте інших людей, знаючи, що повноцінна перемога неможлива... Жах полягає в тому, що все одно прийдуть до мирних переговорів і розмежувальних ліній... Ну, то може зараз треба до цього закликати? А не закликати, щоб ще загинули сотні тисяч... Вони все одно до цього прийдуть. Ані одну, ні іншу сторону зломити неможливо", – на підвищених тонах парирував депутат Держдуми.

І, судячи з реплік, що пролунали від інших учасників ефіру, думка про неможливість перемоги РФ після року повномасштабної війни відвідує не тільки голову Мілонова.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...