"Поводиться гірше, ніж укронацисти": Соловйов накинувся на Гіркіна, бо той "образив" Путіна (відео)

Російський ведучий пропагандистського телешоу Володимир Соловйов вирішив заступитися за президента держави-агресорки Володимира Путіна, про якого зневажливо говорив у своєму відеоблозі терорист Ігор Гіркін (Стрєлков). Фрагмент відео з його програми опублікували в Мережі, передають Патріоти України.

Пропагандист Соловйов пообіцяв, що тимс, хто дозволяє собі ображати “нашого верховного головнокомандувача”, справжні “російські патріоти” цього “ні хрена не забудуть”. Прикладом зневажливого ставлення до Путіна він назвав Ігоря Гіркіна.

“Та нікчема, яка досі не може розібратися, хто він Гіркін чи Стрєлков... Який не зміг знайти передову і тепер через губу (тобто зневажливо, - ред.)... Поводиться гірше, ніж укронацисти. Зрадник. Який ти російський офіцер, якщо таке говориш про верховного головнокомандувача. Ти шмат г*вна, а не російський офіцер”, - заочно шпетив кремлівський пропагандист російського терориста.

Соловйов нагадав Гіркіну про те, що найманці групи “Вагнера” радили йому йти воювати, але він висував якісь умови. Треба сказати, що пропагандист відкрито називав війну в Україні війною, не маскуючи її словосполученням “спеціальна військова операція”, як того вимагає російське законодавство.

“Коли війна закінчиться, багато питань можна буде задати. А коли країна воює, а ти через губу... Питання, хто тобі цю губу так відтягнув”, - зауважив Соловйов.

Стан важкий: На прем'єра Словаччини чекає ще одна операція

четвер, 16 травень 2024, 16:30

Прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо очікує ще одна операція, проте з його ліками можуть виникнути проблеми. За даними видання, Фіцо очікує операція на стегні. Водночас видання повідомляє, що у прем'єра Словаччини була кровотеча в черевній порожнин...

РФ може затягнути війну на роки: Мусієнко пояснив, чому заговорили про замороження конфлікту

четвер, 16 травень 2024, 15:56

Російські окупаційні війська намагатимуться затягувати війну, щоб примусити Україну піти на замороження конфлікту, сказав військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі телемарафону. "Такі умови влаштовують...