Повторий удар: Окупанти ракетним ударом зруйнували міст через Дністровський лиман на Одещині

Російські окупанти завдали повторного ракетного удару по мосту через Дністровський лиман на Одещині. За попередніми даними, постраждалих немає. Обстріл інфраструктурного об'єкту стався близько 6:45 ранку. Про це повідомив голова правління "Укрзалізниці" Олександр Камишін у Telegram, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 6:45 повторний ракетний обстріл того ж таки мосту через Дністровський лиман на Одещині. Постраждалих залізничників немає. Ступінь ураженості інфраструктури зможемо визначити після закінчення повітряної тривоги", – повідомив Камишін.

Пізніше "Суспільне" з посиланням на директора правління "Укрзалізниці" Олександра Камишіна та прессекретаря Одеської ОВА Сергія Братчука повідомило, що внаслідок ракетного удару міст повністю зруйновано. За словами Братчука, міст через Дністровський лиман має значення для того, щоб не переривався логістичний зв'язок між південними районами Одеської області та основною частиною регіону.

Нагадаємо, 26 квітня російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Внаслідок атаки агресора було пошкоджено міст через Дністровський лиман. Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко повідомив, що одна ракета потрапила до місту через Дністровський лиман, друга впала неподалік, а третя – у воду.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...