"Повинен сидіти за гратами": Ветерани АТО пікетували маєток Медведчука (фото, відео)

13 вересня ветерани АТО / ООС зібралися біля столичного маєтку Віктора Медведчука, в якому нардеп відбуває призначений судом домашній арешт. Про це повідомляє агентство ASPI news, зазначають Патріоти України. Протестуючі підкреслили, що на восьмому році війни в країні досі існують антиукраїнські сили.

«Медведчук повинен сидіти за гратами. Ми також передаємо „привіт“ деяким депутатам Київради…» — зазначив ветеран АТО з позивним «Історик».

Ветеран Владислав Метельський (позивний «Метеля») розповів, що днями депутати Київради обмовили його в інтернеті. «Депутати Київради днями написали про мене неправду в інтернеті. Згадали відео 2016 року, на якому видно, що я збираю кошти на потреби воїнів АТО, зокрема ДУК «Правий сектор», — зазначив Метельський і додав, що у нього є копії чеків за все, що було куплено на ці гроші і потім відправлено на фронт.

Він зазначив, що захищав Україну в гарячих 2014−2015 роках. «Зараз проти ветеранів йде велика інформаційна війна. Кому вона вигідна? Звичайно, Путіну, Росії та проросійським колабораціоністами і сателітам в Україні…» — підкреслив Владислав Метельський.

Активісти пообіцяли влаштовувати подібні акції і перед Київрадою, і біля офісів всіх правоохоронних органів України та Києва, поки всі антиукраїнські сили не опиняться або за гратами, або за межами держави.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...