"Пожежа вже почалася": Арестович заявив, що війна може вийти за кордони України

Радник голови офісу президента Олексій Арестович вважає, що війна вийде за кордони України. Таку думку він озвучив в ефірі "Фейгін Live", передають Патріоти України.

Арестович зазначив, що "тінь війни лягла на Молдову, на Білорусі вона вже давно лежить, і на російський регіон". "Війна розповзається, вона не втримається ні в рамках "спецоперації", ні в межах навіть кордонів України. Вона відкинула дуже серйозну тінь і в цій тіні видно спалахи пожеж", - сказав він.

Радник глави ОПУ також наголосив, що в невизнаному Придністров'ї аеродром готують до ймовірної висадки російських військових літаків. За його словами, українське ППО зможе в разі необхідності збити літаки звідти. "Дивлячись де і як, від умов залежить", - зазначив він. Через загострення ситуації в Придністров'ї, зауважив він, в Румунії американська БТГ "бригада Страйкер" підійшла до кордону Молдови.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...