Пожежників знову не вистачає: У РФ спалахнув магістральний газопровід "Бухара - Урал" (відео)

Окупантам доведеться відірватися від брехні щодо масового вбивства українських полонених. На їхній дикій території виникла проблема, приховати яку їм навряд чи вдасться, зазначають Патріоти України.

Росіянам, напевно, дуже подобається спостерігати, як на території їхньої країни "все горить, палає". Тепер в них з'явилася особлива гордість – палаючий газопровід.

Пожежа на центральному газопроводі окупантів

У Челябінській області сталася пожежа на газопроводі "Бухара – Урал". Вогонь спалахнув через розгерметизацію підземного газопроводу.

Пожежників на подолання вогню окупантам не вистачає, адже не всі повернулися після "відрядження" в Україну.

Російські пропагандисти вже кричать про те, що "пожежа локалізована", а загрози населеним пунктам немає. Щоправда, коли їм таки вдасться ліквідувати пожежу, вони прогнозувати бояться.

Важливий момент: В ISW проаналізували, що допоможе Україні відновити контроль над усією територією

субота, 27 квітень 2024, 12:23

Здатність України повернути всі захоплені росіянами території буде залежати від майбутніх рішень на Заході, в Кремлі та у Києві, а також здатності всіх сторін динамічно змінювати хід війни. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), передаю...

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...