"Позор для российской власти": Гіркін назвав Донбас "помийною ямою" (відео)

За словами терориста, інваліди "ополчення", що залишилися без рук і без ніг, отримують пенсію в 3,5 тис. рублів (1350 грн), за які "можна тільки спитися".

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який раніше був "міністром оборони ДНР", заявив, що на окупованому Донбасі зараз люди живуть гірше, ніж в Росії і у вільній Україні. Як сказав він в інтерв'ю Андрію Караулову, замість вітрини "русского мира" в "ДНР/ЛНР" дійсно виникла "така ось помийна яма", передають Патріоти України.

"Люди, які свого часу щиро стали за Росію, причому більшість стали безкорисливо, саме по них цей смітник найбільше і проїхався", – зазначив Гіркін. За його словами, інваліди "ополчення", що залишилися без рук і без ніг, отримують пенсію в 3,5 тис. рублів (1350 грн), за які "можна тільки спитися". "Це непростима ганьба для російської влади, це просто клеймо", – підкреслив терорист.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...