"Позиція слабкого": Британський генерал порівняв Путіна з Гітлером і висловився про масовані ракетні удари

Генерал Великої Британії та ексзаступник головнокомандувача силами НАТО в Європі Річард Ширрефф вважає, що масовані ракетні удари Російської Федерації по Україні 10-11 жовтня - це "позиція слабкого у війні". Таку думку Ширрефф висловив в інтерв'ю "НВ", передають Патріоти України.

За його словами, такими ударами Кремль намагається придушити моральний дух українців та хоч якось вирывняти ситуацію в очах росіян, "які чекають на переможне закінчення війни чи хоч на якийсь результат "спецоперації".

"Водночас це демонстрація того, що російські ракети досі здатні досягати важливих інфраструктурних об'єктів у тилу. Все це – позиція слабкого у війні", - каже Ширрефф.

Він також провів паралелі з бомбардуваннями Лондона 1940-41 років німецькими фашистами. "Путін воює проти мирного населення України так само, як 1940-го проти мирного населення Великої Британії воював Гітлер. Він бомбив Лондон, тому що не міг досягти своєї мети, воюючи з британськими військовими. Але проблема Путіна в тому, що незважаючи на жертви, дух (українців - Ред.) тільки зміцнюється і стає сильнішим", - наголосив британський генерал.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...