Позивний "Сєдой": Волонтер розповів про бійця ЗСУ, який загинув на Донбасі 13 серпня

Військовий ніс службу в складі 57-ї бригади в районі Водяного Ясинуватського району Донецької області.​

Стало відомо ім'я військовослужбовця, який загинув на Донбасі 13 серпня, підірвавшись на невідомому вибуховому пристрої. Волонтер з Кропивницького Вадим Нікітін повідомив, що смертельну травму на фронті отримав 50-річний Сергій Похович з позивним "Седой", передають Патріоти України.

У Кіровоградській облдержадміністрації уточнили, що старший сержант Сергій Похович був призваний в армію в кінці листопада 2018 року. Військовий ніс службу в складі 57-ї бригади в районі Водяного Ясинуватського району Донецької області.

У селі Новогригорівка Перша Кіровоградської області у військового залишилися батько, син і дочка. Діти Сергія Поховича теж несуть службу в лавах ЗСУ. Похорон військового відбудеться 15 серпня.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...