"ППО більше немає?": Росіяни влаштували істерику через нову "бавовну" на нафтобазі й вимагають відплати

Жителі країни-агресора РФ, яка веде терористичну війну проти України, знову запанікували через "бавовну" на своїй території. Цього разу причиною їхнього "занепокоєння" стала пожежа на Ільському нафтопереробному заводі в Краснодарському краї, передають Патріоти України.

Росіяни обурилися, що російська ППО не збила безпілотник, який нібито став причиною НП. Водночас у своїх пабліках вони продовжували вимагати відплати – традиційно, закликаючи бити по українських містах.

Так, росЗМІ написали, що в ніч на 4 травня на території Ільського нафтопереробного заводу "загорівся резервуар". На кадрах, що потрапили в мережі, видно, що там палала сильна пожежа. Пропагандисти стверджували, ніби її причиною стало "падіння безпілотника".

Чий саме БПЛА "впав" на російський завод, вони не уточнювали. Але тонко натякнули, мовляв, він міг бути з "української сторони". Російські журналісти нагадали, що буквально напередодні у селищі Волна Краснодарського краю теж спалахнув резервуар із нафтопродуктами, "через удар українського безпілотника".

Росіяни в мережі почали істерити через другу за добу "бавовну". Багато хто цікавився, чому РФ не відбила "удар" і взагалі, куди поділася так звана хвалена протиповітряна оборона країни.

"Правда спалахнув?", "ППО більше немає????" – запитували підписники одного з російських пабліків.

Проте більшість із них не стали чекати офіційних пояснень щодо причин пожежі та загалом думати про це. Вони, як і раніше, вимагали відплати, закликаючи "знищувати українців". До того ж деякі допускали ядерну атаку РФ по Україні.

"Коли вже Україну і захід анігілюють термоядерними ударами?", "Та роз*біть вже цих хо*лів. Народ готовий до ядерної атаки", "За 40 км від Краснодара. Пора хо*лам влаштувати голокост", "Ще одна червона лінія, або вже бордова чи що", – лютували громадяни держави-терориста.

"Ворог почав наступальну кампанію ще в жовтні минулого року": Селезньов дав прогноз, скільки часу триватиме активний наступ РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:53

Росія буде потужно атакувати на різних ділянках фронту ще приблизно тиждень або два. Про це заявив "Еспресо" колишній речник Генштабу ЗСУ, військовий експерт Владислав Селезньов. За його словами, зазвичай масштабні наступальні операції можуть тривати в...

"Окупанти залякані, що їх розстріляють": Військовослужбовець ЗСУ розповів про бої на Лиманському напрямку і самогубства в лавах ворога

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:42

Понад місяць російські війська активно штурмують позиції Сил оборони на Лиманському напрямку. У бій окупанти посилають піхотні групи, які мають наказ не повертатись ні за яких умов. Про ситуацію на цій ділянці фронту в етері "Суспільне. Студія" розпові...