ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

Вибух ракет ЗРК Бук

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідомили ССО ЗСУ у четвер, 2 травня.

По цілях оператори ССО завдали вогневого ураження ударними дронами. Окупанти марно намагалися загасити вогонь та врятувати техніку, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ураження було знищено пуско-заряджальну установку з шістьма ракетами. Вогнева установка комплексу Бук-М1 була пошкоджена.


Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Попереду важкі бої: На Харківщині окупанти розширили зону бойових дій майже на 70 км, - Сирський

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:19

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на півночі Харківської області російські загарбники розширили зону бойових дій майже на 70 км, передають Патріоти України. Як повідомив Сирський у Telegram, у зв’язку з ускладнення...