ППО України 25 лютого знищила кілька російських балістичних ракет і щонайменше два літаки ворога

У Генеральному штабі Збройних Сил повідомили, що українська система протиповітряної оборони знищила кілька балістичних ракет росіян та щонайменше два літаки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Дослівно: "Наша система протиповітряної оборони за сьогодні знищила декілька балістичних ракет та як мінімум два літаки повітряно-ракетних сил РФ.

На Поліссі окупанти значними силами продовжують наступ у напрямку міста Києва.

Намагаючись зберегти темпи наступу противник вводить на окремих напрямках другі ешелони угруповань. Відмічено висування додаткових підрозділів у напрямку Скадовська.

Втримавши важкі бої підрозділи Об’єднаних сил зупинили просування противника та зберегли свої позиції".

Деталі: Українські бійці опівдні 25 лютого прорвали позиції російських окупантів біля Біловодська на Луганщині та здійснили контрнаступ, установивши контроль над містом. Російські окупанти утекли в бік російського кордону.

У Генштабі повідомили, що в місті Щастя на Луганщині було знищено міст через річку Сіверський Донець.

У волинських областях наземних дій окупантів не фіксували. Уздовж північної ділянки кордону України з Білоруссю російська авіація продовжує здійснювати демонстраційні дії.

Підрозділи морської піхоти закріпились на правому березі річки Кальміус на Донеччині.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...