"Прагне кримінальної відповідальності для винних у антиконституційному захопленні влади": Адвокат Віктора Януковича анонсував повернення свого клієнта "на білому коні"

Адвокат експрезидента-втікача Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що його клієнт готується повернутися до України при сприятливому для себе рішенні скандального апеляційного судуому для себе рішенні скандального апеляційного суду Києва. Про це Сердюк заявив після засідання Апеляційного суду Києва у справі держзради Януковича, зазначають Патріоти України.

"Він наразі перебуває на території Російської Федерації тимчасово. І захистом здійснюються заходи, що забезпечать можливість його перебування на батьківщині", - сказав Сердюк.

Адвокат Януковича також додав, що його клієнт прагне домогтися кримінальної відповідальності для "винних у здачі Криму" та "винних у вчиненні антиконституційного захоплення влади".

"Основні завдання, поставлені клієнтом, - це зебезпечити притягнення до відповідальності винних у здачі Криму, винних у вчиненні антиконституційного захоплення влади або державного перевороту, - зараз виконуються" - заявив Сердюк.

Водночас звинувачення заявляє про впевненість у своїй позиції щодо вироку експрезиденту.

"Позиція сторони обвинувачення незмінна, ми впевнені у своїй перемозі, бо ми впевнені, що вирок Оболонського райсуду міста Києва - вмотивований та законний", - сказав прокурор Руслан Кравченко.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...