"Прагне стерти з лиця Землі": Позиції по Маріуполю й Харкову - це особисті позиції Путіна, - Денисенко

Володимир Зеленський заявив, що існує ймовірність військової деблокади Маріуполя, але для цього потрібно більше зброї від Заходу. Україна неодноразово казала, що готова до дипломатичних переговорів, але Росія це відкидає. Про це в ефірі телеканалу "Рада" розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передають Патріоти України.

За його словами, Володимир Путін прагне стерти Маріуполь і Харків з лиця Землі. "На жаль, позиція по Маріуполю – особиста позиція Путіна. Як і Харків. Путін, зважаючи на все, ухвалив рішення про те, що міста треба знищити. Він вважав, що ці міста мали впасти першими", – сказав Денисенко.

Ситуація в Маріуполі

Радник сказав, що росіяни продовжать обстрілювати "Азовсталь" у Маріуполі. Він додав – є поки неперевірена інформація про відвід частини російських військ на територію бойових дій на Донбасі. "Росіяни спробують контролювати периметр "Азовсталі", щоб не дати можливості нашим прорватися", – заявив Денисенко.

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...