Прагне стерти з лиця Землі: Піонтковський пояснив, чи піде Путін великим наступом на Україну

Президент РФ Володимиру Путін буде завжди прагнути знищити українську державу. Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, каталізувати невдоволення російського глави може криза навколо його наполегливих планів щодо подальшої військової ескалації в Україні.

"У Путіна дуже особисте ставлення до України. До свого останнього подиху у владі, в житті він завжди буде прагнути знищити українську державу. Так він і не визнає існування українського народу. Він вважає, що "ми один народ" і що "українство" - це хвороба головного мозку і так далі. Ці думки завжди багато в чому розділяла і імперська політична еліта", - сказав політолог.

Він також зазначив, що існує велика ймовірність організації заворушки Путіним до осені. Всьому цьому сприяє падіння його рейтингу, економіки країни.

"У ситуації економічної катастрофи, коли ще не вилізли з епідеміологічної, в логіці самого Путіна влаштувати таку заворушку означатиме відвернути увагу від усіх проблем. Але він до кінця не розуміє, що реакція Заходу на цей раз буде іншою", - зазначив Піонтковський.

"В Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...