Практично без шансів: Росія посилила наступ за останні 24 години, але ніякого прогресу не мала, - розвідка Британії

Російські військові за минулу добу посилили наступальні дії. Водночас, зазначають у розвідці Великої Британії, жодного прогресу досягнути їм не вдалося, передають Патріоти України.

Українські бійці продовжують титанічно боротися з противником. Так, контратаки наших військових звели нанівець наступ Росії за минулу добу, 22 квітня.

Наступ окупантів безсилий проти українського протистояння

У розвідці Британії підкреслили, що російським військам не вдалося досягнути значних успіхів за останню добу. Причиною цього є вдалі українські контратаки, які буквально перешкоджають ворогові.

Також повітряні та морські сили Росії не змогли встановити контроль у жодній із галузей. Це стало можливим завдяки ефективності протиповітряної та морської оборони України.

Продовжуються також запеклі бої за Маріуполь. У розвідці зазначають, що це сповільнює прогрес російських загарбників у прагненні захопити територію усього Донбасу.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...