"Практично усі були в масках": Зеленський у Бахмуті влаштував спілкування з покупцями супермаркету (фото)

Президент подякував громадянам за "велику відповідальність і соціальну культуру Донеччини".

Президент Володимир Зеленський під час візиту в місто Бахмут Донецької області відвідав місцевий супермаркет, в якому зробив покупки і перевірив, як покупці носять маски, повідомляють Патріоти України.

"Купив кави і солодощів у Бахмуті Донецької області. У поїздках потрібно підзаряджатися. Особливо - посмішками наших щирих людей", - написав він на своїй сторінці в Facebook .

Глава держави зазначив, що місцеві жителі не нехтують засобами індивідуального захисту під час відвідування магазинів. "Місцеві жителі тут ходять у масках - без попереджень і нагадувань. Практично всі. Тому що всі прекрасно розуміють і бережуть себе. Знімали їх тільки, щоб сфотографуватися. А так всюди видно, що люди розуміють небезпеки, породжені коронавірусною пандемією", - підкреслив він. Президент подякував громадянам за "велику відповідальність і соціальну культуру Донеччини".


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...