"Брудна білизна" Зе! команди: Пранкер "Джокер" "розвів" топ-чиновницю Мінінфраструктури, яка потрапила в секс-скандал, та зраду міністра Криклія (фото)

Пранкер "Джокер" оприлюднив листування з заступником міністра інфраструктури України Олександрою Клітіною, що потрапила в гучний скандал, приводом для якого став той факт, що вона нібито отримала посаду через ліжко. Його він опублікував в Telegram, передають Патріоти України.

В ході листування пранкер "виловив" у Клітіної інформацію про те, що нібито президент Володимир Зеленський збирається зняти з посади міністра інфраструктури Владислава Криклія. Крім цього, її дуже обурює той факт, що міністр наблизив до себе секретаря міністерства Андрія Галущака, на якому, нібито "взагалі клейма ніде ставити" (Клітіна, нібито натякає на любов Галущака брати хабарі, - прим. ред.).

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...