Прапор Росії, "царівна" та "чудовисько": В окупованій Ясинуватій зробили дуже красномовне фото

У захопленому бойовикам "ДНР" місті Ясинувата у вівторок, 21 вересня, зробили фотографію, на якій "русскій мір" у місті зображено "у всій красі". "Русскій мір" вмістився на одному знімку. Про це повідомив Telegram-канал donetchanyn, передають Патріоти України.

На фото біля Ясинуватського будівельного технікуму транспортного будівництва поруч з пам'ятником російському революціонеру, першому керівнику СРСР Володимиру Леніну сфотографували людей, переодягнених у казкових російських персонажів – "царевича", "царівну" та "чудовисько".

"Чудовисько" стояло дуже близько до прапора Росії. На знімок у своєму месенджері відреагував полковник Збройних сил України Анатолій Штефан (позивний "Штірліц"). "Окупована Ясинувата... Навіть немає слів, як прокоментувати це...", – написав офіцер.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...