Прапор України підняли на найвищій точці Харківської області, - заступник мера Ізюма

Володимир Мацокін заявив, що Ізюм звільнили з-під російської окупації. Він також підтвердив, що на найвищій точці Харківщини вже майорить український прапор. Відповідну інформацію підтвердив заступник мера Ізюма Володимир Мацокін. Це трапилось 10 вересня, передають Патріоти України.

Над найвищою точкою Харківщини вже наш прапор

Володимир Мацокін заявив, що в Ізюмі перебувають Збройні сили України. Він також додав, що:

  • не можна сказати, що військова операція по визволенню Ізюма закінчена;
  • проте наші військові працюють.

"І над (горою – ред.) Крем'янець, а це найвища точка Харківської області, вже майоріє наш синьо-жовтий прапор. Це підтверджено", – заявив заступник мера Ізюма.

Він також запевнив, що це справжнє свято – День визволення міста. "10 вересня – день визволення Ізюма від рашистських загарбників", – повідомив Мацокін.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...