Прапор України вже на околицях Лиману (відео)

Українські захисники вже надсилають відео з Лимана, де оточують російські збройні сили. На стелі міста вже видніється синьо-жовтий стяг. Так, десантники поділилися відео з-під Лиману. Сьогодні, 1 жовтня, вони підняли на в'їзді до міста синьо-жовтий стяг, передають Патріоти України.

"Все буде Україна": військові підтвердили, що у Лимані

На відео видно, що наступ на Лиман йде за планом. У кадрі можна побачити двох військових однієї з десантно-штурмових бригад. Вони наголосили, що нині – 1 жовтня. Після чого воїни почали кріпити до стели на в'їзді до Лимана український прапор.

Відео швидко облетіло мережу. Ним поділився і глава Офісу Президента Андрій Єрмак.

У Зеленського тролять окупантів

Ні для кого не новина, що коли мовиться про наступ, то у своєму телеграм-каналі Андрій Єрмак полюбляє публікувати загадкові "ребуси". За кілька годин до цього відео глава ОП опублікував звичайне фото, проте є один нюанс – це лимони у котлі. Навряд чи це глінтвейн – таким чином Єрмак натякнув, що операція йде за планом та лаконічно потролив російських пропагандистів.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...