Прапори і гори будівельного сміття: ЗМІ показали елітний маєток Саакашвілі під Києвом (фото, відео)

Експрезидент Грузії, колишній голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі володіє елітним маєтком під Києвом у стилі хайтек. Він розташований у селі Лісники - за 23 кілометри від столиці по Новообухівській трасі, передають Патріоти України.

Журналісти програми "Викриття" з'ясували, що Саакашвілі постійно скуповує сусідні ділянки й зводить багато цікавого у себе у дворі. Наприклад, він збудував біля маєтку невеликий будиночок, у якому, найімовірніше, живе його мама Аласанія.

Відомо, що в Лісниках кілька ділянок оформлені на маму Міхеїла, інші ж – на самого політика, про що свідчить інформація із земельного кадастру. Усього в них територія на 18 соток вартістю близько 1 млн гривень.

Біля центрального входу на територію особняка Саакашвілі майорять прапори Грузії, України і Євросоюзу. А біля хвіртки час від часу з'являються гори будівельного сміття. Як зазначають журналісти, він ще облаштовує свій двір зеленою галявиною, зоною відпочинку і альтанкою у вигляді української традиційного будиночка з солом'яним дахом.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...