"Працевлаштувалися" у окупантів: Дев’ятьох поліцейських з Луганщини підозрюють у держзраді

Дев’ятьом співробітникам Національної поліції Луганщини повідомлено про підозру у державній зраді – перейшли працювати на бік ворога під час окупації. Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передають Патріоти України.

За даними слідства, навесні 2022 року працівники Нацполіції області попри складену ними присягу зрадили присязі та перейшли на бік ворога.

"Під час тимчасової окупації населених пунктів Луганщини дев’ять співробітників поліції пройшли співбесіду з представниками псевдореспубліки, які є частиною окупаційної адміністрації РФ. У ході "працевлаштування" підозрювані надали добровільну згоду на вступ до лав новостворених незаконних структур – так званих "Старобельского, Меловского, Беловодского РОВД МВД ЛНР" та "прокуратуры Троицкого района ЛНР", - йдеться у повідомленні.

Дев’ятьом співробітникам поліції повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...