Працює "ювелірно": Житомирський десантник збив уже більш ніж 15 російських БПЛА "Орлан-10" (відео)

20-річний зенітник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на псевдо "Кельт" став справжньою грозою для російських окупантів. На рахунку воїна, який ще недавно вивчав лісове господарство в одному з українських вишів, уже 15 ворожих БПЛА "Орлан-10". Збиття одного з них у Міноборони України показали на відео. Також захисник збив два російських вертольоти Ка-52 "Алігатор", передають Патріоти України.

"Коли на полювання виходить воїн-зенітник 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України на псевдо "Кельт", росіянам марно сподіватися, що вони побачать знову свої безпілотники чи гелікоптери. На рахунку сержанта зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Житомирської бригади ДШВ уже понад 15 збитих "Орланів" та два гелікоптери Ка-52", – зазначили в Міноборони.

На оприлюднених кадрах "Кельт" високошвидкісною ракетою Starstreak приземляє черговий "Орлан-10" зі свого чималого переліку перемог. Один постріл – і ворожа "пташка" стрімко втрачає висоту. "Хлопцю трохи більше 20 років, він навчався на факультеті лісового господарства в одному з українських вишів. Проте, на горе росіянам, навесні цього року "Кельт" пройшов курси з керування ПЗРК за кордоном і тепер не дає спокою ворогам", – зазначили у Міноборони.

Названо найбагатшу фракцію українського парламенту

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:22

Сукупний дохід чинних народних депутатів, декларації яких є у відкритому доступі за 2022-2023 рр., склав більше 7 млрд грн. Аналітики R&D центру YouControl проаналізували декларації народних обранців щодо розміру доходу та заробітної плати за останні д...

Залужний - посол у Великобританії. Зеленський підписав призначення. Що очікується від генерала на новому "полі бою"

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:15

Посол Великобританії в Україні вже привітав екс-головнокомандувача ЗСУ з новим призначенням. Валерія Залужного офіційно призначено послом України у Великій Британії. Перед цим його звільнили з військової служби за станом здоров'я. Володимир Зеленський ...