Дуже цінна працівниця: ОПУ оприлюднив зарплатню Юлії Мендель за червень

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель в червні заробила більше, ніж її начальник. За перший місяць літа виплати Мендель склали 46,2 тисяч гривень. Сам же Зеленський заробив 28 тисяч гривень. Про це йдеться у відповіді Державного управління справами на запит "Українських Новин", зазначають Патріоти України.

"Сума заробітної плати прес-секретаря Президента України Юлії Мендель в червні 2020 року становила 46 217 гривень", - сказано в ньому.
Її червнева зарплата складається з 21 750 гривень посадового окладу, 8 700 гривень надбавки за інтенсивність праці, 15 767 гривень виплат за період службових відряджень і премії.
З нарахованої суми було виплачено 9 тис. Гривень податків і зборів, тому Мендель отримала в червні 37,2 тис. Гривень зарплати.
У квітні і травні її зарплата була аналогічна, в січні їй було нараховано більше - 52,5 тис. Гривень.
Мендель в червні заробила більше, ніж Зеленський


Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"