Працює лише телебачення: У Волгограді через візит Путіна поставили пам'ятник Сталіну й вимкнули інтернет

У Волгограді перед приїздом російського диктатора Володимира Путіна поставили не лише таблички "Сталінград", а й погруддя Йосипу Сталіну. Крім того, у місті обмежили рух і навіть відключили інтернет, передають Патріоти України.

Про заходи безпрецедентної підготовки до візиту глави держави-агресорки розповіли росЗМІ. Відомо, що проїзд центром тепер неможливий для всіх видів транспорту, а громадянам заборонили відвідувати Мамаєв курган.

"Ось таке всенародне святкування 80-річчя Сталінградської битви вийде – у стилі Путіна. Без справжніх громадян, без інтернету, всім руки по швах", – зазначив один із Telegram-каналів.

Пам'ятники Сталіну, а заразом і Георгію Жукову та Олександру Василевському, з'явилися 1 лютого біля музею-панорами "Сталінградська битва". Показуху влаштували прямо перед візитом Путіна, адже він має з'явитися там 2 лютого.

У програмі візиту передбачено, що на Мамаєвому кургані біля вказаного музею глава РФ покладе вінок до вічного вогню.

Близько опівночі четверга мобільні оператори вимкнули мешканцям Волгограда інтернет. Пропагандистське ТБ продовжило роботу. Місцеві видання припускають, що до міста також можуть приїхати засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин і голова Чечні Рамзан Кадиров.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...